8 Mayıs 2020 Cuma

Tesettür online

Merhaba Arkadaşlar tesettür tv kanalımıza hoş geldiniz yeni sezona merhaba dediğimiz ve ne yazıkki korona nedeniyle mağaza mağaza dolaşıp doyasıya alışveriş yapamadığımız şu günlerde online alışverişin önemi dahada artmış bulunmakta. Bu nedenle bir çok farklı kritere göre değerlendirdiğimiz en popüler ve güvenilir 10 online tesettür giyim alışveriş sitesini sizler için listeledik. Listede bulunan e-ticaret mağazaları haricinde sizlerinde tavsiye edeceğiniz online mağazaları yorumlar bölümünden link vermeden paylaşabilirsiniz. Videomuzu beğenirseniz beğen tuşunu tıklamayı ve  Tesettür giyim hakkında sürekli güncellediğimiz videolarımızdan haberdar olmak için abone olmayı ihmal etmeyiniz. Şimdi gelin hep beraber tesettür giyim sektörüne yön veren 10 online tesettür alışveriş sitesini birlikte inceleyelim.

10 Numara Bahyezen.com

2020 Yılında hizmete giren bahyezen.com geniş ürün yelpazesi ve oldukça kolay kullanılabilen site arayüzü ile dikkat çekiyor. Müşteri memnuniyetine son derece önem veren firma ilerleyen dönemde pazar payını oldukça yükseltecek gibi görünüyor. Bahyezen.com'a ait bir kaç ürünü incelemeniz için sizlerle paylaşıyoruz ve hemen peşinden 9 numara'da yer alan renklerevi.com hakkında ki kısa bilgileri sizinle payaşmaya devam edeceğiz.

9 Numara renklerevi.com

Önde gelen tesettür giyim tasarımcılarının  en yeni tasarımlarını en uygun fiyatlara bulabileceğiniz renklerevi.com özellikle dış giyim ve tesettür takım ağırlıklı ürünleriyle öne çıkmaktadır. Sitenin adında da anlaşılacağı gibi oldukça renkli bir ara yüzü ve ürün portföyüne sahip site  ziyaretçileri ve üyeleri tarafından çok seviliyor. Renklerevi.com'a ait ürünleri incelediğinizde bize hak vereceğinize inanıyoruz. 

8 Numara tesetturabiye.com/

Sitenin adında anlaşılacağı gibi ağırlıklı olarak her marka tesettür abiye modelini bulabileceğiniz ve bunun yanı sıra abiye aksesuarlı günlük elbise modelleri, tesettür takımlarında bolca yer aldığı mutlaka ziyaret etmenizi tasiye edebileceğimiz online tesettür alışveriş sitelerinden birisidir.  Tesettür abiye com'dan sizler için seçtiğimmiz bir kaç farklı modelide sizlerin beğenisine sunnuyoruz.

7 Numara pazarium.com.tr

Muhafazakar giyim sektöründe 17 yıllık bir deneyime sahip olan Pazarium aynı zamanda geniş ürün yelpazesiyle de tesettür giyimin öncü firmalarındandır.  Uzun yıllar mağazacılık sektöründe hizmet veren ve daha sonnra e-ticarete yönelen Pazarium, yüzbinlerce üyeye sahiptir.  Her çeşit tesetttür giyim ürününün yanı sıra kozmetikten aksesuar çeşitlerine varana kadar geniş bir ürün yelpazesiyle hizmet veren pazarium.com mutlaka ziyaret edilmesi gereken online tesettür alışveriş siteleri arasında yer almaktadır

6 Numara tozlu.com

Türkiye'nin önde gelen online moda alışveriş sitelerinden olan tozlu.com diğer rakiplerinden farklı olarak sadece tesettür giyim değil, her yaş ve her kesime uygun kadın veya erkek aradığınız bir çok ürünü bulabileceğiniz çok geniş bir ürün yelpazesi ve üstün hizmet anlayışı ile dikkat çekiyor. Tozlu.com'u da mutlaka incelenmesi veya ziyaret edilmesi gereken online alışveriş siteleri arasına eklemeyi ihmal etmemenizi tavsiye ederiz.

5 Numara tofisa.com

Son yıllarda popiliritesi yükselen ve özellikle genç kızalara ve genç görünmeyi seven hanımlara hitap eden sportif ve uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çeken tofisa.com'u rengarenk giyinmeyi uygun fiyatlara farklı kombinler oluşturmayı seven hanımlara özellikle tavsiye ederiz.

4 Numara Sefamerve.com

Online tesettür alışverişin ilklerinden olan sefamerve.com artık kurumsallaşan ve bünyesinde hatrı sayılır sayıda insan istihdam eden, bir çok markanın ve tasarımcının ürünlerinin yanısıra kendi ürünlerinide üreten sektörün vazgeçilmez diyebileceğimiz kuruluşlarındandır. Tesettür giyim alışverişi yapacak hanımların sefamerve.com'uda mutlaka incelemelerini ve alışverişlerini o şekilde gerçekleştirmelerini tavsiye ederiz.

3 Numara tesetturisland.com/

Online tesettür alışveriş sitelerinin sayısı  bir elin parmakları  kadar bile olmadığı dönemlerde  tesettür giyim tavsiye bloğu olarak kurulan  tesettürisland.com bu kulvarda'da yesiltopuklar.com'dan sonra gelen ve birçok bayanın sürekli takip ettiği adreslerin başında yer almaktaydı ve çokta uzun sürmeyen bu dönemin ardından tesettür e-ticaret kervanına katılan tesettürisland şuan pazar payı olarak ilk beşin içinde yer almaktadır. Özellikle günlük elbise modelleri farklı kombin seçenekleri ve en şık tesettür abiye modelleriyle dikkat çeken tesettürisland.com'uda incelemenizi öneririz.

2 Numara e-tesettur.com.tr

Online tesettür alışveriş sitelerinin ilklerinden olan e-tesettür çok fazla göz önünde değil gibi görünsede pazar payı ve geniş ürün yelpazesi ile uzun yıllara  ve zaman içinde bir çok rakip çıkmasına rağmen halen liderlik yarışında ön sıralarda yer almaktadır. Genel olarak markalı ürünlerin yer aldığı siteyi göz ardı etmemenizi tavsiye ederiz.


1 Numara modanisa.com

Tesettür giyim e-ticaretin tartışılmaz lider kuruluşlarından olan modanisa, yılların deneyimi ve üstün pazarlama stratejisi ile daha uzun yıllar liderlik yarışında ipi göğüsleyecek gibi görünüyor. Hemen her bütçeye uygun geniş ürün yelpazesi, fiyat model ve renk seçenkleriyle hizmet vermeye devam eden modanisa'da sürekli yenilenen ürün katolog ve çeşitleriyle sizleri bekliyor. Bir sonraki videomuzda görüşmek dileğiyle hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder