3 Ocak 2021 Pazar

Modamerve 2021 Kış Outlet İndirimli Elbise Modelleri

 Merhaba arkadaşlar bu videomuzda Modamerve 2021 kış sezonu indirimli outlet elbise modellerini sizlerle paylaşacağız. Birbirinden şık elbise modellerini üçte bir fiyatına varan indirimlerle satın almak istiyorsanız videomuzu sonuna kadar incelemenizi öneririz ayrıca tesettür giyim modasını ve indirimlerini yakından takip etmek için kanalımıza abone olup bildirimleri açmanız yeterlidir. Şimdi gelin hep beraber indirimli şık elbiseleri hep birlikte inceleyelim.

Videomuza ilk olarak kabartma desenli ve kemerli elbise modeliyle başlıyoruz son derece zarif ve şık olan bu tasarım %35 pamuk, %35 polyester, %30 yün, hafif kabartmalı flok baskılı kumaştan üretilmiştir ve dolyısıyla kış sezonu ürünüdür. Kemeri çıkarılıp takılabilirdir ve ürün ile birlikte verilmektedir. Yedi farklı rengi bulunan elbisenin etiket fiyatı 219.90 Liradır ve şuanki indirimli fiyatı 89,90 Liradır. Arkadaşlar Beğendiğiniz elbise modelini modamerve.com'da rahatlıkla bulabilmeniz için ürün kodlarını görsellerin üzerine ekledik bu kodları kullanarak beğendiğiniz elbise modelini rahatlıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.


Kadife şıklığını ve yumuşaklığını sevenler için seçtiğimiz  çiçek desenli kadife elbise modeli renkleri ve desenleriyle olduğu kadar vücuda saran tasarımıylada dikkat çekiyor. Modamerve kadife elbise tasarımının üst kısmı vücudu sararsada alt kısmı kloş olmsı nedeniyle şıklığın yanısıra kullanım kolaylığıylada öne çıkıyor. bolero, kruveze ceket veya kısa telekler ile birlikte kullanıldığında çok estetik kombinler oluşturabileceğiniz elbise sekiz farklı renkte modamerve.com'da sizlere sunuluyor. 189,90 Lira etiket fiyatı olan moda merve kadife elbise modelinin şu anki indirimli fiyatı 39,90 liradır.


Farklı tarzlarda şık kombinler oluşturabileceğiniz kuşaklı ve asimetrik kesim elbise modelini sizlerde çok seveceksiniz. Dört mevsim kullanılabilen elbise likralı olduğundan kullanımı son derece rahattır. Elbise arka kısmından gizli fermuarlıdır, bel kısmında ürün ile bitişik kuşak detay kullanılmıştır. 7 farklı rengi bulunan elbisenin indirimli fiyatı 99.90 Liradır.


Kumaş yapısı ve desenleri ile ve ayrıca renkleriylede harika bir tasarım olan elbise vazgeçemediğiniz parçalarınız arasında yerini alacak. Özelliklede rahat ve şık giyinmeyi seven hanımlar bu elbiseye tüm sene boyunca üzerlerinden çıkartmadan kullanmak isteyebilirler. Elbisenin genel özelliklerine gelecek olursak elbisenin kumaşı yarım likralı olmasından dolayı uzun süre üstünüzde dursa bile size rahat bir kullanım imkanı sağlayacaktır. Beş farklı rengi mevcuttur ve farklı renk ve desenlerden oluşmaktadır. bu nedenlede kombinlerinizde bir çok farklı rengi bir arada kullanma imkanı sağlamaktadır. Kış sezonu ürünü olan elbiseyi 59,90 Liraya Modamerve.com'dan indirimli olarak satın alabilirsiniz.


Kuşak detaylı ve ince fitilli kadife elbise modeli sezonun trend parçaları arasında yer almaktadır. Eteği ve yaka altı fırfır detayıyla zenginleştirilen tasarım gerek günlük gerekse özel günlerde giyebileceğiniz bir şıklığı sizlere sunuyor.  Etiket fiyatı 189,90 olan elbise şuan indirimli olarak 89,90 Liradan Modamerve.com'da sizi bekliyor.


Düğme ve bağcık detaylı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder