12 Aralık 2020 Cumartesi

2021 Kaşe Kaban Modelleri ve Karşılaştırmalı Fiyatları

 Merhaba akadaşlar kanalımıza hoş geldiniz henüz kışlık kaban almadıysanız veya 2020-2021 kışının en şık ve ekonomik kaban tasarımlarını merak ediyorsanız bu video tam size göre! sizler için seçtiğimiz en moda kaban modellerine, tasarım özellliklerine ve fiyatlarına gelin birlikte bir göz atalım.

Sezonun en moda kabanlarını İlk olararak modamerve ekose desenli kaban modeliyle başlıyoruz. Önü düğmeli ve blazer yaka olan kaban kaşe kumaştan üretilmiştir ve son derece şık bir tasarıma sahiptir.7 Farklı renkte satışa sunulan modelin kuşak ve düğme detaylı olması giyen hanımlara kullanım kolaylığı ve farklı tarzlar oluşturma avantajı sağlamaktadır. Ekose desenli kabanın gerçek fiyatı 159,90 olmasına karşın şuan indirimli olarak 89,90 Liraya modamerve.com'dan santın alabilirsiniz.

Kış sezonunun en şık kaban tasarımlarını arayan hanımlar için seçtiğimiz en güzel kaban modellerinden bir tanesi olan modasena peluş kaban siyah ve ekru olmak üzere iki farklı renkte sizlere sunuluyor. Ürün sonbahar ve kışlıktır, yanlardan filota ceplidir ve mendil yakadır. Etkileyici kış kombinleri hazırlamak isteyen hanımların gardrobunda mutlaka bulunması gereken bu şık parça modasena.com'da 190 Liradan satışa sunulmaktadır.
Modanisa.com'dan sezonun en havalısı Belinay kaban modeli şıklığınızı bir adım öteye taşıyacak zarif bir tasarım olarak göze çarpıyor... Dore rengi arma düğmeler ve omuz apoletleri ile detaylandırılan ayrıca kruvaze yaka kesimiylede dikkat çeken bu şık tasarım gardrobunuzun zamansız parçaları arasında yer alarak şık kombinlerinizin tamamlayıcısı olacak. 739,90 tl etiket fiyatı olan ve dört farklı renkte satışa sunulan belinay kaban modelinin şu anki indirimli fiyatı 509,90 Liradır ve modanisa.com'da satışa sunulmaktadır.
Cepleri kürk detaylı Alvina kaşe kaban modeli sezonun en trend parçaları arasında yer alıyor. Asil ve klasik bir şıklığı bir arada isteyenlerin tercih edeceği son derece zarif olan bu kaban modeli beş farklı renkte sizlere sunuluyor. Alina kürk detaylı kaban modelini tüm alvina mağazalarından ve alvinaonline.com.tr adresinden satın alabilirsiniz. 
Pazarium.com.tr'den satın alabileceğiniz kare desenli kaşe kaban modelleride kış sezonu için iyi bir seçim olabilir. Günlük şık kombinlerinizlede uyumlu bir şekilde kullanabileceğiniz kare desenli kabanalar uygun fiyatıylada dikkat çekiyor. 36-42 beden aralığında olan kabanlar over siyah, over saks, over taba ve over kırmızı olmak üzere dört farklı renkte 149,90 tl'den sizlere sunuluyor.
Özellikle büyük beden giyen hanımlar için seçtiğimiz Tuğba Veen verev bebe yaka kaşe kaban modeliyle büyük benden giyen hanımlarında çok zarif ve şık bir görünüm elde edebilirler. Lacivert ve gümüş grisi olmak üzere iki farklı rengi bulunan bu şık tasarım tugbaveen.com'da ve tüm Tuğba ven mağazalarında 429,90 tl'den satışa sunuluyor.
Kapşonlu kaban seven hanımlar için seçtiğimiz kürk detaylı ve kapşonlu Nihan kaban modelini sizlerde çok seveceksiniz. Hem şık, hem rahat hemde sıcacık bir kaban istiyorsanız bu model tam sizin için tasarlanmıştır diyebiliriz. Soğuk kış günlerinde sizi sarıp sarmalayacak sıcacık bu tasarım 410 tl'ye Nihan.com.tr adresinde sizi bekliyor.
Kruveze şıklığından vaz geçemeyenlerin Aker kruveze yaka kaban modelini mutlaka incelemelerini öneririm. Asil çizgileriyle dikkat çeken Aker kruveze kaban Hardal ve zümüt yeşili olarak iki farklı renkte sizlere sunuluyor. 749 lira satış fiyatı olan tasarım şuan %20 lik indirimli fiyatıyla aker.com.tr'de sizleri bekliyor. 

Tesettür giyimin öncü firmalarından Setrems'in 2020-21 sonbahar kış koleksşyonundan seçtiğimiz kürk yaka detaylı kaşe kaban modeli asil bir görünüm elde etmek isteyen hanımların çok beğeneceği tasarımların başında yer alıyor. Antrasit, gri ve siyah olmak üzere üç farklı rengi bulunan tasarımı 839 tl'ye tüm Setrems mağazalarından ve Setrems.com.tr'den satın alabilirsiniz.
Sizler için son olarak Alvina'dan seçtiğimiz kaban modelini çok beğeneceğinize eminim. Kürk kapşonlu kaşe kabanımızın önü fermuarlı ve çıtçıt detaylı olduğu için oldukça rahat bir kullanım kolaylığı sunuyor ve dört farklı renkte sizlere sunuluyor. Tüm Alvina mağazaları ve alvina.com.tr'den 429 tl'ye  satın alabileceğiniz Alvina kaban modeliyle çok şık kış kombinlleri hazırlayabilirsiniz. Videomuzu beğenmeyi ve kanalımıza abone olmayı ihmal etmeyiniz bir sonraki videoda görüşmek dileğiyle hoşça kalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder