15 Kasım 2020 Pazar

En Şık 10 Kışlık Tesettür Kombin

 Merhaba arkadaşlar kanalımıza hoş geldiniz sonbahar kış sezonuna özel en şık 10 tesettür kombini sizler için seçtik. farklı marka ve mağazaların ürünlerinden derlediğimiz kombinleri umarım sizlerde çok beğenirsiniz.


Arkadaşlar İlk olarak modamerve.com'dan seçtiğimi triko takımı sizlerin beğenisine sunmak istiyorum 149,90 lira olan bu ürünümüzün şu anki indirimli fiyatı 89,90 liradır. Yedi farklı renkte sizlere sunulan bu şık takım kış sezonu ürünüdür. Likralı olduğundan kullanımı son derece rahattır. Pantolon beli lastiklidir. Ürünü tunik ve pantolon olarak iki parça halinde modamerve.com'dan satın alabilirsiniz.











Bir şık triko takımda modasena.com'dan geliyor arkadaşlar bordo ve gri olmak üzere iki farklı renkte satışa sunulan üçlü kombinin fiyatı 89,99 Liradır, 
Ürün sonbahar ve kışlıktır, astarsız ve cepsizdir. pantolon tunik ve gömlek olmak üzere üçlü kombin olarak satılmaktadır. Yeni sezonun trend parçaları arasında yerini alan bu şık kombinin beden aralığı 38-40-42-44-46 'dır ve modasena.com'dan satışa sunulmaktadır.













Modaselvim  kaz ayağı desenli tunik ve siyah pantolon takımıda sezonun şık takımları arasındaki yerini alıyor. Bordo, siyah, beyaz ve mor olmak üzere dört farklı renkte satışa sunulan takımların şu anki indirimli fiyatı 146.90 liradır ve beden ölçüleri  36 - 48 beden aralığındadır kaz ayağı desenli takımları modaselvim.com adresinden online olarak satın alabilirsiniz.













Modanisa düğme detaylı siyah takım, badi ve uzun triko tunikten oluşan bu kombinin indirimli fiyatı 127,49 liradır arkadaşlar. Kombinimiz standart bedendir ve elastik bir dokuya sahiptir bu nedenle tüm bedenlere uygun bir kıyafettir.  Kış sezonunda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu şık kombini modanisa.com'dan satın alabilirsiniz.














7 farklı renkte düğme detaylı,  tunik pantolon ve kemerden oluşan tofisa takımını eminim sizlerde çok beğeneceksiniz. 38 - 42 beden aralığında olan ve 49,90 liradan satışa sunulan kombinler hem şıklığı hemde uygun fiyatıyla öne çıkıyor. Sizce bu takımların en güzel rengi hangisi beğendiğiniz rengi yorumlar bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz ve ayrıca bu takımı tofisa.com'dan satın alabilirsiniz.











Renk bloklu uzun tunik ve pantolon takımı tozlu.com'dan sizlere sunuluyor. 61,99 Liraya alabileceğiniz bu şık takım pamuklu dokusu ve tasarımındaki renk uyumu ile öne çıkıyor. Sizcede çok hoş bir ahenk oluşturmuyormu?
















Siyahtan vaz geçemeyenler için  kolları işlemeli ve kuşaklı siyah ikili takım ile bu sezon şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. zerafetiyle olduğu kadar tasarımıylada dikkat çeken bu şık takımı pazarium.com.tr adresinden 139,90 liraya satın alabilirsiniz.

















Şıklığı ve rahatlığı bir arada bulabileceğiniz modamerve triko kombinler yeni sezonda dolabınızda mutlaka bulunması gereken parşalar arasında yer alıyor. Standar bedenolarak satışa sunulan takımlar likralı dokuma kumaştan üretilmiş olup altı farklı renkte ve 109,90 liradan modamerve.com'da  satışa sunulmaktadır.













Instagram butiği keyfimoda'dan seçtiğimiz triko tunik pantlon kombini ile farklı şıklığınıza bir tarz ve hava katabilirsiniz. 7 farklı rengi bulunan kombinleri ister takım olarak isterseniz tek tek satın alabilirsiniz. Triko pantolonun fiyatı 60 Lira, tuniğin fiyatı ise 70 Liradırve Instagram keyfimoda adresinden satın alabilirsiniz.














Son olarak yine bir instagram butiği olan clasgym'den seçtiğimiz kahve rengi kombini sizlerin beğenisine sunuyoruz. Pileli etek ve süet ceketten oluşan takım özellikle genç kızlar tarafından çok tercih ediliyor. Etek 60 ceketinin ise 100 Lira olduğu takımı isterseniz ayrı ayrı isterseniz takım olarak satın clasgym instagram butiğinden satın alabilirsiniz. Bir sonraki videoda görüşmek dileğiyle hoşçakalın.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder