19 Ekim 2020 Pazartesi

Tesettür abiyelere uygun ayakkabı seçimi nasıl olmalıdır?

Merhaba arkadaşlar tesettür tv kanalımıza hoş geldiniz!  tesettür abiyelere uygun ayakkabı nasıl seçilir ve ayakkabı seçerken nelere dikkat etmeliyiz merak ediyormusunuz? Cevabınız evet ise bu soruların cevabını videomuzun devamında bulabilirsiniz. 

Özel gün denince ilk akla gelen şık bir kıyafet ve topuklu ayakkabılardır. Şayet elbiseniz çok sade ise şıklığınızı zıt renkte bir ayakkabı ve şal ile tamamlayabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse, siyah kıyafetimizin üzerine kırmızı bir şal ve yine siyah bir ayakkabı kullanabilirsiniz. Eğer elbisede yeterince detay var ise ayakkabı sade bir model olmalıdır. Örneğin payetli bir elbisenin altına taş detaylı bir ayakkabı giymek abartılı olacaktır ve rükuş kaçacaktır. 

Abiyelerde çok fazla tercih edilen platform ayakkabılar bir elbisenin altına kullanılacaksa elbisenin ayakkabıyı tamamen kapatması gerekir. Eğer kapatmıyorsa dar paça bir pantolon ile kullanılıyorsa, basic, ince topuk bir ayakkabı ile kombin edilebilir.  Kıyafetlerimizde şal ile ayakkabı rengini aynı tutarak farklı bir kontrast oluşturabiliriz. Örneğin su yeşili bir elbise ile pembe pastel rengi bir ayakkabı ve şal kullanılabilir. Özel günlerde şıklığın yanı sıra rahatlığı da düşünmek gerekir. Bu nedenle özel günde kullanılacak ayakkabının  birkaç gün öncesinde alınıp, giyilerek rahatlatılması gerekir aksi taktirde gecenizin kabusa dönmesi muhtemeldir. En güncel tesettür videolarımız için kanalımıza abone olarak bildirimleri çmayı lütfen ihmal etmeyiniz bir sonraki videoda görüşmek dileğiyle hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder